Drömmar

Drömmar! En sak som spelar mycket roll i våra liv, ärligt! Vi drömmer om vad vi ska bli när vi blir stora, om drömkillen och om att ha massor med pengar och ärligt tycker jag att det är riktigt bra att drömmar! Drömmar & Önskningar får en att längta och blicka framåt. Kämpa för att komma någonstans, för att känna den feelingen måste man veta vad man vill. Man bygger upp mål baserade på ens drömmar. Man kommer framåt eftersom man vet vad man vill p.g.a drömmarna. DRÖMMAR är faktiskt viktiga. Det är inte bara något man gör på natten. Folk lägger värde i det och kan ha tusen drömmar som man vill uppnå. Jag har redan sagt min åsikt om detta. Jag tycker att människor med drömmar som de vill tala om är riktiga goingar. Det är kul och man kan hjälpas åt att uppnå dem. Leka lite ”goda fen” som kommer och uppfyller allt!

006

Det jag vill ha sagt med detta är att alla näst intill måste, och då menar jag måste, ha drömmar för att kunna komma någonstans i livet. Va inte rädd för att berätta om dem vare sig det är att bli känd genom bloggandet eller bli bibliotekarie på något mysigt ställe i Småland. Sjunga opera, få en ny mobil eller att bli självaste superman! Våga stå för vad du vill! För dina mål! För dina drömmar! Go girl och var dig själ och inte hon eller hon!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *