Läxor och mycket bus

Hej!

Igår blev det lite ändrade planer. Jag följde med en vän till Busfabriken, ärligt, det är nästan roligare som 13-åring än 7-åring! I alla fall så gick jag på cirkus efter det, min syster var med så det var ju klart jag skulle komma och titta!

Idag var det vanlig skoldag, imorgon har jag läxförhör tror jag och sen ska jag väl sova över hos en kompis i helgen! Tror jag är det som händer här näst! Jo, jag har utvecklingssamtal på torsdag och min familj ska nån stans på lördag!

Idag då? Jo, mamma och jag drog till stan för att handla lite byxor! Blev även en liten mapp och lite strumpor. Har suttit och jobbat med läxor hela kvällen nu så det ska bli skönt att sova! Kram och god natt…

Todelu!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *