En uppdatering

Hej vänner, jag har det bra idag. Förlåt för absolut nada update men då slutet av maj och nu i början av juni är/har varit så otroligt späckat/d så får ni ursäkta mig en aning.

DSC_0772

Okej, vad har hänt sedan sist? Stora saker och så liksom…

-klassresa

-orkesterresa

-avslutningsmiddag

-gårdsfest

Ja, jag ska försöka att se till att lägga upp bilder från Gotland och lite så och göra ett lite större inlägg angående det! Även gårdsfest och den delen är rolig att visa också så det blir nog lite om det med.

DSC_0083

Idag har jag firat nationaldag med marscherande och nationalsången på trumpet, yey!  Trött har jag varit hela veckan dock och att jag dessutom sov över med da’ squad inatt var väl kanske inte det mest optimala med tanke på att det var den längsta maschen ag gått, (tror jag…) Solen har i alla fall skinit idag och jag tog mig faktiskt både upp och hem innan nio i morse så att jag hann med en snabbdusch och go’ frukost innan jag satte mig i den så kallade limousinen med trumpeten på ryggen och slips. Okej, lång mening….

I morgon är det starten på sista skolveckan, också den ganska späckad, men ändå, sista skolveckan liksom, i grundskolan, what, whoaw. Jag lirar mina sista försommarsångskonserter för alltid på skolan både måndag och tisdag och sedan avslutning på torsdag. Mycket övning och repeterande i morgon innan konserten på kvällen också, lite tråk då jag fyller sisodär 16 år i morgon men det får vara som det är! haha! Jag är faktiskt pepp på detta med konserter, hoppas bara på att jag kan tillåta mig själv att känna mig fin i det jag har på mig, för det skulle vara skönt! (bild kommer senare btw) Okej, puss, ska göra fler inlägg nu! kram

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *