Marsch och babbel i allmänhet

Hej på er! Jag är såå trött, kan inte beskriva, haha! Nej, men att marscha tar verkligen på krafterna. Gick upp emot rätt så många kilometer marsch idag, (minns inte hur många det blev, hehe, men många i alla fall…) kul, lärorikt, lite svettigt, jobbigt för läppar och kul igen var vad det var. Kul x2, mhm! Jahhharråå, så nu är det ny vecka som väntar men jag är såååå glad att den är kort kort, skulle inte klara av det annars. Har dock typ ingen koll alls på vad jag har som läxa etc,,, så om du vet, snälla berätta?? Haha, lol. Märks det att jag är flummig och trött? Pff, ehh, ja..! Jag skriver exakt allt jag tänker, jag måste bli bättre på att sortera lite i tankarna, det blir ju så rörigt och svårläst etc. annars… :)) (dubbelhakssmiley)

IMG_4313

K och orkar ej, btw, jag kände mig fin i min uniform idag, jättekonstigt då den inte sitter bra alls. Den är inte gjord för mig helt enkelt. Ärligt talat kan jag inte stänga den vid höften då kavajen är  av form V. Alltså att den är V-form och jag har för stora(?) höfter ich , fattar ni? Aja, det var skönt att känna sig fin, inte för att jag var det men för att jag fick känna mig fin bara, har inte känt mig fin på länge så det var bra bra. Bra är det också att nya uniformer är på ingång och att vi ska få nya till nästa termin, så om ni råkar på oss någon gång framöver, efter sjätte juni, så är vi ganska så superfina. Vi ska ha vinröd kavaj och åh vad det ska bli fint,,,, hoppas jag… :)

Okej, måste sluta med allt detta konstanta babbel, måste städa rummet nu jue. (som om jag inte gör det varje dag… men jag stökar lätt ner förstår ni, hehe!) kram

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *