Girrrls

DSC_0812   DSC_0825   DSC_0802

DSC_0821

DSC_0787

DSC_0829

PAULINA OCH MALVA

Så, det var en onsdag och vi hade ett hål på närmare två timmar så vi tog med kameran ut och fotade i vinterlandskapet. Nu har ju dock all snö försvunnit vilket är en aning tråk tråk då det är så fint med snö,,, men kallt är det ju däremot , typ minus femton var det den dagen.

DSC_0846

DSC_0854   DSC_0873   DSC_0869

OCH SÅ FINA AMANDA

Åh, det var mysigt! Gick och lyssna på föreläsning efter det vilket var både sorgligt och berörande, ni vet hur det kan vara ibland. Visst är de så fina btw! Måste bara lära mig att redigera mina bilder på ett bra sätt. Någon som har något tips eller som kan lära mig??  Jajaj, puss.

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *