Tre från idag

IMG_3571 IMG_3569 IMG_3566

Tjena tjena, jag mår bra, hööh! Här kommer iallafall tre bilder som knäpptes med mobilen idag när jag var och lussade tillsammmans med fem vänner för på ålderdomshem. Vi överraskade en kompis morfar där, sjöng allihopa, fikade, åt pizza och lyssnade på lite snack om andra världskriget. Det var riktigt mysigt och riktigt intressant! Imogon blir det ännu ett luciatåg…!

Annars var jag på konsert i kväll, gospel-konsert, jul-gospel-konsert med gung. Jul-gospels-gung-konsert. Det var kul och jag dansade en massa, skönt att släppa och bara dansa loss ibland liksom. Ska även försöka fixa lite julklappar imorgon men vi får se hur det blir med den delen. Ni får ha det! Kram

/Elina

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *