De små stunderna med sol som finns kvar

DSC_0034

Lillasyster gick glatt med, eller ja, glatt och glatt vet jag inte, men hon gick i alla fall med på att bli fotad lite i solen och jada jada.

DSC_0073

Lillebror var däremot inte lika hipp på det hela men ställde också upp ett tag tills miner började dyka upp så som en tunga, händer och poser som såg lite ”jag vet inte hur” ut. Denna är väl ett litet praktexempel på en bror som snart fått slut på tålamod., även om det bara varade i ca. 2 minuter. Å andra sidan, han skämdes väl lite över sin syster som ställt honom mitt på gatan bland alla grannar och hus och bett honom att ”le”, om jag vore han skulle jag ärligt talat tycka det var pinsamt jag också. Haha, kram.

-Elina

fler inlägg...

1 kommentar

  1. Åh, vilka fina foton! Du tar verkligen så fina bilder Elina! Vi längtar efter er, snart måste vi ses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *