15/9

DSC_0093DSC_0092

Bilder från helgen förstår ni, hej föresten. Okej, så, ja, jag medger att jag ärligt talat inte haft några riktiga ”riktiga” inlägg på sistone. Sad story, ja, true story, det med. Men, helgen har varit jättebra och jättemys. Hade hand om fikat i kyrkan, vi sålde till förmån för barnhjälpen och flickor i Kairo. Vi fick in en hel del och jag är jätteglad att vi kan göra skillnad liksom, tack alla som hjälpte till!

DSC_0088

Sen var det ju faktiskt så att det var en hel del trumpetspel, march, konserter och blåsmusik i helgen med. Gick på harp-konsert, spelat med landslaget, fått brons, gått på tattoo,,, You name it. Lärt känna fler personer etc. Nej men en toppen helg men med lite för lite sömn. Därav min ”jag sov två timmar på eftermiddagen igår för att jag var så trött”-sovstund, skönt som attans.

Annars var det arbetsmarknadsdag idag. Gymnasieval? Vad jag vill bli? Hallå, framtiden är runt hörnet.. Nej, inte alls men jag måste börja tänka lite på det hela i alla fall,,, Prov igår,, Läxa, glosa och en tyska-lärare som säger att jag måste plugga för att jag kan men måste arbeta lite också, va liksom??

Juste, har ett jättekul litet projekt på G. Jag undrar hur det går, är pepp och vi får se vad det leder till. Kram

-Elina

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *