Om saker framöver

Hej!

Idag har varit en dag med en aning shopping. Baddräkt, jeans, munkjacka och skor har inhandlats. Har även bytt mina hörlurar mot ett par nya då dem ca. en vecka efter inköp började glappa. Man hörde endas bastoner, bakgrundsmusik och stämmor när man lyssnade, vilket var ganska intressant i sig men som förstörde en hel del av musikupplevelsen om man kan säga så. Annars har jag bestämt mig för att gå igenom och rensa min garderob innan jag åker bort nästa vecka, jag har bara börjat lite smått.

Jo, juste, nästa vecka var det ja. Jag åker ensam och själv, (utan familjen) utomlands och på läger en hel vecka och kommer hem den åttonde tror jag. Att jag dock inte är säker är ennu ett tecken på att jag inte kan hålla koll, haha. Nej, men det betyder att jag inte kommer uppdatera bloggen så mycket den veckan. Ska försöka lägga in några tidsinställda men det är lite svårt då jag inte vet om vad. Dessutom funkar inte detta med tidsinställda alltid vilket är lite knas, men det ska nog lösa sig. Har heller inte så mycket till inspo just nu så ja, men vi får helt enkelt se den veckan. Kan hända att bloggen ligger rätt så lågt just då.

Efter det åker jag på läger igen, med Milla och trumpeten. Det ska bli kul men jag kommer vara en hel del trött. Sen är det inte jätte långt tills skolan och nian börjar vilket jag hellts av allt inte vill tänka på,,, Jag vill ha långt sommarlov, slippa skolan och speciellt nationella när dem kommer. När jag tänker på nian är nog det och betyg det jag oroar mig mest för, men som allt annat så löser det sig det till slut på ett eller annat sätt.

IMG_1931 DSC_0741

Nu ska jag fortsätta med rensning ett tag till innan vi ska ha lite spel här hemma. Jag blev ganska pepp på det där med Risk efter senaste, jag var ganska bra på det för att inte överdriva. Haha, nej men det ska nog bli kul. Vi ska dock lotta mellan alla spel vi i familjen vill spela så vi får se vad det blir.

DSC_0006

En sista sak, för att avsluta. Jag är på 80-års kalas i morgon så det kan ju hända att det inte blir så mycket till blogg i morgon heller,, (värst vad mycket inte-bloggande som ligger framför…) Men jupp, jupp och kram,,

-Elina

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *