Here I am

Hej och förlåt för att jag inte skrivit något på några dagar! Livet kom före igen. Blir inte alltid av på vardagar, skolan tar för mycket av min tid…

Jag slutade med tyska idag, inte jättekul längre eftersom jag får dumma kommentarer så fort jag säger något. Inte så kul! I alla fall så slutade jag kl. 15.15. Jag skulle cyklade  hem idag och när jag kom ut till cykeln insåg jag att det redan börjat mörkna. Läskigt nu i höst att cykla hem i mörker. Ska nog börja åka buss snart.

Blir ett ganska kort inlägg idag, sorry! Men jag fixar maten och tar hand om syskonen idag så det blir inte så mycket mer. Vi ska titta på ”Fixa rummet”, som faktiskt är ganska kul. I alla fall om du gillar inrednings program! :)

Todelu!

 

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *