Fem frågor, fem svar

Vad tycker du om…

– världen i allmänhet?  Oj, vad tycker jag? Jo men att världen är en mycket orättvis planet som människorna inte tar hand om. En värld där folk svälter, där det råder krig och där folk som lever i överflöd är så själviska. Sen finns det ju bra saker också men det tar vi någon annan gång! :)

– kärlek? Kärlek för mig är något mycket fint. Det visar att man hör ihop, det gör en trygg och det kan också vara något av det svåraste som finns… Kärlek är något alla behöver för att må bra, det är liksom lika viktigt som mat och sånt ju, för att man ska kunna leva menar jag.

– din skola? Min skola är väl som de flesta andra skolor i stan. Vi har bra lärare, är hyfsat skötsamma och jobbar i en ganska bra arbetsmiljö. Enda skillnaden är ju den att jag går i en musikprofil  och att jag därför har lite mer musik en andra skolor och elever. Min skola är bra, jag trivs men ett minsus kan väl vara att vi i sjuan inte har lärt känna de i de äldre klasserna på hela året, jag har inte gjort det iallafall.

– smink? Jag tycker att smink är tjaa, lite överdrivet nu för tiden. Om du inte har något ”fel” på din hy ska du ju inte använda t.ex foundation bara för att ”alla andra har”, jag lovar, ”alla andra” har inte det. Smink har för mig blivit lite av en sak som hänger ihop med grupptryck bara så att ni vet. Jag brukar iallafall dagligen endast använda mascara för att göra mina ögon mer tydliga under mina briller. 

– att folk svär? Bara att, skit på er! Inte trevligt att så många i vårt samhälle svär idag, det har liksom blivit något normalt… Jag själv använder inte svordomar.

______________________________________________________

Skriv gärna fler frågor i kommentarsfältet som ni vill höra mina svar och åsikter på tills nästa gång! Puss på er!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *