Såhär på morgonen

Frågan är om någon ens läser vad jag skriver här alltså, jajaja. Skit samma och bara kör på Elina!, right?

Okej, hej! Det är den 28 maj idag och jag planerar att efter skolan ta en tripp ner på stan för att hitta en konfirmationspresent till en brud som konfirmerar sig nu på söndag. Jag upptäckte även igår att jag tappat ett av mina favvo-örhängen, vilket för övrigt är mycket sorgligt, så tänkte att det är ju något jag kan fixa ihop då också. Nya favvo-örhängen alltså. Å andra sidan kommer jag behöva jobba både lite extra i tyska och i matte så får se om jag hinner. Jaja, en snabb uppdatering så här på morgonen, hoppas det är ok? Bjuder på nån bild också, haha! Kramis.

DSCN5660

-Elina

 

Continue Reading

Skola typ

Jag sitter i en av trapporna i trapphuset som sitter ihop med skolan. Framför mig står en bunt killar bredvid två tjejer och flirtar och pratar. För mindre en en minut sedan stod det killgänget bredvid mig och snacka om låtar som de gjort själva, ganska facinerande att lyssna på faltiskt. En av killarna som står där lite längre ner i trappan och snackar med tjejerna har flickvän, jag undrar hur hon tänker om det hela. Men å andra sidan, sen när har det stoppat någon. Jag börjar röra mig mot lektionssalen precis som resten av människorna i min ålder. Ett gäng töntiga nollnollor, eller vissa av oss är ju så klart mycket coolare än andra. Bunten med killar hinner ifatt mig och förbi. Ett sårl av höga skratt, basröster och snack följer med efter dem.

[Här kom en liten beskrivning från en stund ur min dag, haha, lol. Vem gör ens sånt här ju? Jag är skum!]

-Elina

Continue Reading

Artemis och annan uppdatering

Well, well, well. Man kan väl säga att det har gått ett tag sedan sist, huh? Jag har bara några veckor kvar till skolavslutning, konserter och födelsedag. Jag har precis konfirmerats och ja, nu är slutspurten i skolan med läxor, prov och betyg, blää. Och dessutom tar serier av alla slag hela tiden upp min tid. Ni förstår, jag har problem med det här med att plugga och sjunker då hellre in i någon dålig serie eller film. I skrivande stud gör jag faktiskt detta nu med. Sitter och tittar samt surfar fast jag egentligen borde plugga. :/ Dumt.

Den 5 juni har vi på skolan en fest där vi leker lekar, har kul, kör tävlingar etc. klassvis. Vi klär även ut oss då och  i år valde vi, okej, vi röstade fram, att vi skulle vara grekiska gudar. Jag ska vara Artemis. Hur jag ska se ut och typ vem hon är har jag i och för sig inte någon större aning om vilket gör denna sak ganska svår. Vad ska jag liksom ha på mig? Jag har googlat lite på Artemis och på hur hon ser ut tho och det jag vet är att hon är mångud eller något och att hon är jaktens gud. Hon är tvillingsyster till Apollo och hon bär på en silvrig bilbåge.  Så en silvrig pilbåge är nog något jag borde hitta någon stans.

    

Känns som om hon nästan är en tidig Katniss, haha! Nej, men vi får se hur det blir. Posta kanske ett litet inlägg om det om det skulle vara så att det blir något bra av det hela. :)

-Elina

Continue Reading