Ett hej

Hej!

Om någon timme sitter jag i bilen och borta för ett tag, tror inte jag tar med mig datorn men vi  får väl se! Jag har inte så mycket att säga men ja, puss och kram så ses vi kanske om ett tag!

DSCN4146

DSCN4167

Continue Reading

Om en tavla

Tjena!

Klickade in på en blogg tidigare idag och tyckte bara att jag fick så mycket inspiration. Kände väl att jag själv ville göra något och satte mig ner och började fixa lite. Fick inspo från denna bild! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

05112013-_MG_6278

 

Super fin och bestämde mig för att göra en egen! Använd bara någon gammal ram, ett memory, lite lim och whalla, du har en perfekt present till en liten plutt!

DSCN4493 DSCN4491

Ett tips är att lägga ut bitarna där du vill ha de så att du inte limmar fast de och inser att du inte vill ha det så. Experimentera innan så att du får det som du vill ha det!

DSCN4495 DSCN4496

Sedan limmar du, på med ramen och ja, klart!

DSCN4498 DSCN4501 DSCN4500

Jag satte även in ett litet citat av mumin-författaren Tove Jansson men det är ju en smaksak.

DSCN4505

 

DSCN4504

 

KLAR!

Continue Reading

Tankspridd typ

Klockan drar iväg och nu är det redan dags för sängen! idag och förra natten var superroligt mina tjejer, alltså , måste göras om ju! För övrigt vet jag inte vad jag ska säga riktigt, att jag är supertrött och att jag bara sitter och stirrar ut i luften stup i kvarten kanske jag borde nämna, nu hände det igen… Nej men det finns ju inte mycket att säga mer än att jag mår bra. Har ni tänkt på att när jag försöker skriva normalt och berätta om hur jag mår så funkar det inte alls, liksom att det blir flummigt och så? Jaja, nu har det gått jättelång tid sedan jag började skriva, ca.. okej vet inte. Men ja, godnatt!

DSCN4478 DSCN4474 DSCN4480 DSCN4481

Continue Reading

Filmtips

Alltså för någon dag sedan skaffade jag en egen profil på netflix, mest för att pappa inte skulle behöva ha mina favoritfilmer som toppval, men också för att det skulle bli enklare för mig att hitta filmer just jag gillar. Om man ska säga såhär, jag har väl en filmsmak som ganska så många i min ålder har. >> Girliga High School- filmer << De är de bästa alltså!

Nördprinsen / Geek charming

Åhh, alltså denna är ju så fin alltså, jättegullig! Denna är verkligen en sådan här film som man kan kolla på hur många gånger som helst. Kul att man får se situationen ur flera perspektiv. Rekommenderar denna! Såhär skriver de på Netflix om filmen: ”Den populära high school-divan Dylan får nytt perspektiv på tillvaron när den nördiga blivande filmaren Josh gör henne till stjärnan i sin dokumentär.”

Projekt prinsessa

Projekt Prinsessa

Denna då? Alltså vänskap så in i bengen! Enda minuset är ju att det är Selena Gomes som spelar vilket gör det lite förvirrande eftersom man sett henne i så mycket annat och kanske framför allt som artist. Titta på denna! ” Ett litet land invaderas av en diktator och tonårsprinsessan Rosie flyttas i säkerhet till USA:s landsbygd, där hon får nya vänner och lär sig mycket om livet.”

Bratz

Och denna tycker jag både är så sjukt rolig och ja, sådan här vänskap som de har vill jag ha med mina vänner. ”När BRATZ börjar på high school blir deras fantastiska attityd och otroliga stilkänsla skolans snackis. Det retar rektorns dotter, som försöker splittra tjejerna.”

Allt en tjej vill ha / What a Girl wants

Denna är faktiskt också ganska kul, kärleksfull och bara allmänt härligt! Tycker Amanda Bynes gör rollen så bra. ”I jakten på en far hon aldrig har träffat beger sig dottern till en bohemisk amerikansk kvinna till Europa där hon upptäcker att hennes pappa är en uppblåst politiker.”

_____________________________________________________

Kommer antagligen en uppföljare på detta och jag kan ju säga att detta inte är alla filmer! Se fram emot nästa och tipsa mig gärna om andra bra filmer! Kram

 

 

 

Continue Reading

Hejsan

DSCN4370

 

Hej!

Som ni kanske fattade av senaste inlägget har jag haft fullt upp med ja, sisodär att ha kul! Men ville iallafall bara checka in och kolla hur det är innan jag drar mig tillbaka för några timmar, ska iväg med familjen till några kompisar! Jag hoppas att mer uppdatering kommer senare, ideér om lite allt möjligt och så. Puss så länge!

DSCN4191

Continue Reading

Sommarlov

Dagen började med en tidig morgon med fix inför skolavslutningen! Efter det drog jag iväg till skolan, fick betyg, diplom och en bok och sedan lufsade jag hem igen.

DSCN4323 DSCN4363DSCN4362

 

Väl hemma gjorde jag mig redo att dra och äta med familjen!

DSCN4330 DSCN4326

 

Glass blev det ju också faktiskt…

DSCN4340 DSCN4341 DSCN4336 DSCN4334

Efter det blev det bad med syskonen på någon strand någon stans!

 

 

DSCN4347 DSCN4350 DSCN4351

Och ja, det har jag gjort idag. Första dan på mitt sommarlov… Puss!

Continue Reading