Och ja, det gick ju bra

Jaha! Så gick det med den uppdateringen ja! Nej men ärligt, jag vill ju blogga och så men jag är ju typ lat, jag sover typ och så bara. Sen är det ju skolan och så men ja, jag vet inte! Jag kan ju försöka vara lite hipp och blogga när jag har tid och lust och så.. Vi får se! Jag har iallafall idag varit i skolan, haft engelska förhör  och min sista lektion blev inställ så jag gick till biblioteket och lånade några böcker. Sen blev det Citycross och för ett tag sen kom jag hem. Härlig dag helt enkelt och i morgon är det fredag och sen är det helg och då ska jag försöka uppdatera mer och sen ska jag städa och sen… Nej , skoja bara men typ så!

Jaja, och nu måste jag springa igen, sova och fixa inför i morgon. Ska faktiskt ta mig en  dusch också innan jag lägger mig i kväll, trevligt, trevligt eller något.

018

 

Todelu!

Continue Reading

Klockan är tre

Tjenare!

Klockan är tre och jag ska om en timme iväg och spela trumpet! Skolan idag var kort och allt var som vanligt. Hängt med kompisar och bara varit en helt okej skoldag faktisk. Failade dock lite på idrotten då jag skulle göra någon cool sak men ja. Sen körde jag långboard och det var jag kanska grym på faktiskt, aah! Nu ska jag plugga lite innan jag drar mig iväg! Okej, jamen kul, ses då, puss och kram! Jag är stressad, hej!

wpid-wp-1385474829264.jpg

 

Todelu!

Continue Reading

Kärlek till denna alltså


Ni måste bara ta och se denna asså! Såg den igår och ååhh. Den är superfin i mitten! Det är egentligen från thailand, reklam för att sälja försäkringar men kolla på denna och du kommer bli lite snällare! Jag blev iallafall jätterörd i mitten. Kolla den nu!

Todelu!

Continue Reading

Jag har återuppstått, precis som Jesus

Oj, ja, det var länge sedan! (Cool rubrik huh?) Räknade till att det var ca. i februari jag skrev något sist och kände för att göra något åt saken nu!

Skolan började idag, vilket jag tror det gjorde över hela Sverige. Påsklovet har jag i alla fall mestadels spenderat i sängen med ”pretty little liars”. Lite städning av bl.a garderob och sommarkläder har fått ta plats. På tal om sommar, det är ju verkligen värsta sommarvärmen ute. Där jag bor är det ca. 20°C  och jomen tack, det är okej. Eller asså, jag är kanske inte den som gillar det här med värme allra mest, okej, jag tycker ärligt talat att det räcker med 16°C då men ändå. Man blir ju i alla fall av att solen skiner. Då måste man ju bara skina lite själv också. Har ni tänkt på att folk är mycket trevligare när det är sol ute? Jag har i alla fall!

Idag då? Jo, det gamla vanliga förstår du. Nej, men lektioner, lektioner och åter lektioner. Slutade kl.4 idag men sista lektionen var ganska chill. Och ja, det var konstigt att jag använde ordet ”chill” men kände fört. Engelska som jag ska kunna tills på torsdag och en So-examination som ska vara inne på tisdag nästa vecka. Sen är jag Elev Skydds Ombud eller som jag säger, Eso, kort och gott. Men det innebär att jag har en del med det att göra också. Så.. ..Det kommer nog bli en ganska hektisk vecka trotts allt. :(

Men ja, jag tänkte faktiskt böra uppdatera lite sakta och kanske till slut lägga upp ca 2 -3 inlägg per dag. Men okej, hoppas inte för mycket! En sak till innan jag säger adjöööö med många ö:n, så undrar jag en sak. Stavar man i alla fall <– så eller så –> iallafall? Har så himlans svårt med det och det irriterar faktiskt! Jaja… Puss och krAM med stort A och M!

Todelu!

032

 

Ps. Måste bara förklara rubriken, så kul. Det har ju varit påsk och på påsken uppstår Jesus och jag har börjat blogga igen, liksom som om jag vore död innan,så tekniskt sätt har jag uppstått från typ inteorkarblogga – koma och Jesus uppstod från det döda. Ha! Kul va? Och lyssna på denna: Hur vet ,man att Jesus pappa var snickare?……….? Det såg’s på’n ! Hajar ni? Sågspån sågs på han!!

Okej sorry! Men ärligt kul va? Och jo, jag var bar tvungen att förklara allt! :) Jag är sån! Och sorry för flummit inlägg, säkert solen va? :)

Continue Reading