Om läxor och bra musik

Sitter och gör lite religionsarbete som ska vara klart på tisdag. Vår grupp låg efter och eftersom det är den sista lektionen på tisdag så måste vi göra saker hemma! Fingrarna glider över tangentbordet och jag har huvudvärk. Snöstorm eller liknande och jag fryser. Sitter och lyssnar på denna och har det allmänt trevligt! Se yaa!

wpid-20140131_125750.jpg

 

 

Continue Reading

Klockan är tidigt och jag drar mig hemmåt

image
Tjenixen!

Skolan har slutat och jag är snart vid bussen. En helt okej skoldag, kort och det är ju bra! Blir att åka hem och göra matte, svenska-referst och religionsredovisning. En kopp choklad ingår förståss också!

Sedan blir det kväll, fredagsmys och chill! Riktigt dkönt för det behöver jag. Ta hand om mig själv lite.

Todelu!

Continue Reading

Februaritips

Klickade in på Nellies blogg och hennes februari-inlägg! Tyckte att varför inte hänga på och skriva några tips från min sida om något snajsigt som man kan göra nu när januari är slut. Det är ju liksom den 30/1.

cropped-0191.jpg

☂ Va ute! Jag vet att det är högst en grad och att snön yr lite här och där men ändå. Nu i februari kommer ju solen titta fram i alla fall lite mer än förut och eftersom det varit riktigt mörkt senast i december och januari behöver i alla fall jag lite sol! Vi går mot ljusare tider friendos!

☂ Träffa en gammal vän du inte träffar så ofta, ha det kul en helg och gör vad ni vill! Ställ er framför kameran och flamsa, skratta åt hur de blev och titta sedan på film, that’s it!

☂ Plugga, ta igen skolan och åter plugga! Jag själv måste göra både saker i religion och biologi, prov snart ju!

☂Läs böcker! Jag vet inte riktigt vad det är med min generation och böcker men nånting är det. Antingen älskar man att läsa eller så hatar man det. Jag älskart verkligen men har känt att jag inte riktigt hat´r tiden. Läser mestt på lov då jag kan blöja egenom en hel hög med böcker! Boktips? Hmm, hungerspelen har nog det flesta läst, divergent-trilogin kanske den med. Kolla detta inlägget så får ni mer tips på riktigt bra fantasy och sci-fi böcker (som jag helt plötsligt börjat gilla bara sådär)  att läsa! Check it!

☂ Baka och laga mat åt familjen! Det är faktiskt jätte kul. (i mitt fall blir det gott eftersom det bara är min lillasyster som gört) Ska själv verkligen göra det. Kommer säkert upp något snajsigt inlägg om sånt nån gång!

wpid-025-1.jpeg

 

Todelu!

Continue Reading

Vad hände med EFIT?

Nämen hej!

vad händer sedan då…?  /Sanna

Jo, såhär. Mobilkameran haka upp sig igen och det är nog därför det inte blev nått mer. En liten sammanfattning om dagen är ju att jag hade tråkiga lektioner, fikade med bra vän och sitter nu och sms:ar med en finis som också heter vän! Nej men sorry! Får nog försöka göra detta på en helg och lägga ut det på nåt annat sätt. Typ en hel dag i bara bilder!Vi får se! Ha det gött i allafall och ät inte för mycket kött nu va? Okej, todelu!

027

 

Jag i smällkall vinter.

Continue Reading
1 2 3 9