vi traskade runt i staden en eftermiddag

hej fina!  för ett tag sedan, typ cirkus flera månader sedan, när det var fint en dag, gick milla och jag och ellen och bytte till oss lite kläder. efteråt drog vi en vända runt och fotade något!

     

bilden snodde jag rakt från milla, då jag verkligen gillar hur hon redigerade den!! kram

läs också det var blåsigt och vi filmade lite – livet och lovet och allt som är flummigt!

läs också solen var mjuk, händerna iskalla och ni var fina!

läs också om ett dygn med milla!

eller något annat som har med milla att göra!

Continue Reading

Vad jag hade på försommarsång

DSC_0023

Fina klänningen med guldörhängen och de bruna klackarna som passade så bra. Jag kände mig finDSC_0024 DSC_0026 DSC_0032

Så, hur är det? Igår spelade jag volleyboll en lång stund, dansade i sanden och skrattade lite då och då! Idag sov jag, oroade mig över en pappa som brutit armen och städat rummet!  Har även spelat mer slither.io och tittat på en hel del kärleksfilmer från 90-talet, yey! Okej, nu ska jag gör något annat, vet inte vad än dock, aja! puss

226693686031618010516

Continue Reading

Om städning och annat

Hellu! Hur må’s det?

I morse vaknade jag halv sex av en extremt dum fluga som var både stor och högljud. Eftersom jag fortfarande ville fortsätta sova gick jag ner och la mig i soffan istället. Där somnade jag på direkten och vaknade inte för en senare då pappa satt bredvid mig i en av fåtöljerna med ögonen klistrade på mobilen.

Idag har jag gått igenom halva, eller nej, det blev faktiskt hela garderoben till slut och har nu alla saker på plats. Att rummet dock ser ut som ”kom och hjälp” är ju en helt annan historia det, och att jag måste bli klar i morgon förmiddag också då vi får otroligt trevliga gäster klockan tre.

DSC_0001

DSC_0004

Annars har jag och syskonen varit hemma ensamma nu på kvällen då mammsen och pappsen var ute på dejt. Vi här hemma hade mysigt med varm choklad, mackor och spel. (popcorn ingick också, men det orkade vi inte äta så mycket av.) Efter det gick dem andra två ner till datorn och kolla film medan jag satte mig i soffan för att fixa med en tröja som skulle får ett band i midjan, det hade åkt ut. Jag fick göra om det typ 10000 gånger då jag var slarvig eller för att det fastnade i alla trådar, bla bla bla.

Och juste, en liten rolig sak bara. Kaninen våran har hittat ett sätt att rymma nu för tiden. Han hoppar upp på sin egen bur från hans utebur och sen är han ute. Han hoppar dock inte iväg och ut ur trädgården utan håller sig i närheten vilket är tur för oss för när jag kom ut tidigare idag och han var borta kom han efter ett kort ögonblick fram igen så det var toppen och bra. (tralalla la)

-Elina

Continue Reading

Syskonen

Hej! Jag är en aning trött på att vädret alltid är, ja, skumt typ. Ena sekunden är det sol och varmt, sen tar man cykeln för att ta kort och då börjar det regna. Jag och syskonen tog en tur, jag tycker om att fota så de fick agera modeller helt enkelt. Annars är det en ganska lugn dag idag. Jag ska fixa lite på rummet och ta’t lugnt, jag menar, det är sommarlov liksom! p-u-s-s ♛

DSC_0025

DSC_0008DSC_0006DSC_0024 DSC_0020 DSC_0015 DSC_0013 DSC_0011

Kofta >> Lindex

Linne >> Lager 157

Byxdress >> Vintage

Skor >> Convers

———————

Jacka >> Timberland, Berlin

T-shirt >> Lager 157

Byxor >> Lager 157

Keps >> Tyskland (FC Bayern München)

———————

-Elina

Continue Reading