Om mig – Elina

Vattendroppar – Mina funderingar, mitt filosoferande och allt sånt som en sisodär vanlig sjuttonårig tjej gör. Jag bloggar om allt hippt som finns i världen och runt om kring mig! Om att vara just sjutton år i en stor värld, om saker jag gillar, om mitt liv och om allt annat som är värt en gnutta intresse! Hoppas ni gillar min blogg och det jag skriver om. Tankar som regnar ner över bloggen helt enkelt.

E L I N A

Jag har ju faktiskt bara levt i 17 år vilket betyder att störta delen av min tillvaro hittills har varit ganska suddig, jag menar, jag har varit barn och då är väl allt en gnutta suddigt. Inte medveten om världen runt omkring och så vidare. I alla fall, vart jag vill komma är att jag helt enkelt inte har någon rolig livshistoria att berätta, eller ens kunna säga vart jag är på väg, vad jag ska bli. För ärligt talat, så vet jag inte. Jag går andra ring på gymnasiet, så lågt vet jag iallafall, och att jag går inrikting EstetMusik, det gillar jag ju. Någon annan form av framtidsplanering har jag ju dock inte fixat. Vill vara kreativ och leva life så om ni vet ett yrke som är just dessa två, säg till! Du kan vara min livsguide om du vill!

Jag har bloggat på vattendroppar sedan 2013 och sedan dess har hela min högstadietid passerat. Bloggen fungerar som en dagbok men utan kanske de allra svåraste grejsimojserna. Här får  jag vara kreativ och framförallt visa bilderna jag tar. Den fungerar även som en ”rabbla-upp-allt-som-händer-och-se-det-braiga-i-saker” lista-thingithing. Japp, thats all for now.

Denna sida uppdateras btw med jämna mellanrum…. för det är kul… ah.

(Jag använder mig av en nikon D5500 när jag fotar.)
226693686031618010516

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *