Februaritips

Klickade in på Nellies blogg och hennes februari-inlägg! Tyckte att varför inte hänga på och skriva några tips från min sida om något snajsigt som man kan göra nu när januari är slut. Det är ju liksom den 30/1.

cropped-0191.jpg

☂ Va ute! Jag vet att det är högst en grad och att snön yr lite här och där men ändå. Nu i februari kommer ju solen titta fram i alla fall lite mer än förut och eftersom det varit riktigt mörkt senast i december och januari behöver i alla fall jag lite sol! Vi går mot ljusare tider friendos!

☂ Träffa en gammal vän du inte träffar så ofta, ha det kul en helg och gör vad ni vill! Ställ er framför kameran och flamsa, skratta åt hur de blev och titta sedan på film, that’s it!

☂ Plugga, ta igen skolan och åter plugga! Jag själv måste göra både saker i religion och biologi, prov snart ju!

☂Läs böcker! Jag vet inte riktigt vad det är med min generation och böcker men nånting är det. Antingen älskar man att läsa eller så hatar man det. Jag älskart verkligen men har känt att jag inte riktigt hat´r tiden. Läser mestt på lov då jag kan blöja egenom en hel hög med böcker! Boktips? Hmm, hungerspelen har nog det flesta läst, divergent-trilogin kanske den med. Kolla detta inlägget så får ni mer tips på riktigt bra fantasy och sci-fi böcker (som jag helt plötsligt börjat gilla bara sådär)  att läsa! Check it!

☂ Baka och laga mat åt familjen! Det är faktiskt jätte kul. (i mitt fall blir det gott eftersom det bara är min lillasyster som gört) Ska själv verkligen göra det. Kommer säkert upp något snajsigt inlägg om sånt nån gång!

wpid-025-1.jpeg

 

Todelu!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *