Lite allt möjligt

Hej igen!

Lördag idag och jag har mest bara myst runt med myskläder och sockar. Inte gjort nått vettig alls egentligen. Det är faktiskt ganska skönt ibland. Att bara göra sådär ingenting, inget alls liksom. Jag har  för övrigt faktiskt städat och haft huvudvärk men det tycker jag är så tråkigt så det är inget att räkna med! En annan sak, för ett tag sedan trillade en kommentar in:

Det vore kul om du gjorde EFIT (Ett Foto I Timmen) någon gång, tar ett foto varje timme under dagen! Kanske under helgen, kanske svårt att få till det i skolan… Vore kul att se vad du gör under en dag! /Jennie

sv: Såhär ligger det till! Jättekul ide och den ska jag verkligen köra på men, nu kom det där men ingen, min telefonkamera är kind of sönder. Jag känner att det vore ganska svårt att ta ett kort i timmen  med kameran och sedan ladda upp på en gång. Ska se om jag kan låna pappas mobil och fixa det för det är som sagt en riktigt rolig sak att göra! tack för tipset Jennie!

Denna kom också för inte alls så länge sen:

eehm vi pratade ju om jämställdhet och sånt igår. du sa att du ville skriva om det men kanske inte vågar, jag förstår det. det finns alltid folk som tycker illa om ens åsikter, men samtidigt måste man ju stå på sig och våga säga vad man tycker. om folk i klassen läser och tycker att du har helt knäppa åsikter så vill jag bara att du ska veta att jag är på din sida. yesss det här blev ju seriöst och så men struntsamma. /ellaaa 

sv: Vad glad jag blev av denna! Ja, vi snackade ju om jämställdhet i fredags och om hur olika det är mellan män och kvinnor i vårt samhälle, även om folk säger att Sverige är jämställt så är det långt ifrån. Tack för ”stödet”  och vi får se om det blir något med det där inlägget i alla fall!

____________________________

Se yaa och så får vvi se vad som kommer här näst! Kramisar och Todelu!

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *