Kväll igen

Kväll nu! Haft gäster ett tag och ja, nu har jag äntligen kommit iorning, bra man är som lägger sig tio! Skolan idag då? Jomen sådär kanske. Bra lektioner och så men kompisar i bråk och ja, vill ju inte hamna i det men gör en så svag! Jaja,, imorn är det nu dag och helt ok! Leendena på och rak i ryggen ni vet. Puss!

image

fler inlägg...

1 kommentar

  1. eehm vi pratade ju om jämställdhet och sånt igår. du sa att du ville skriva om det men kanske inte vågar, jag förstår det. det finns alltid folk som tycker illa om ens åsikter, men samtidigt måste man ju stå på sig och våga säga vad man tycker. om folk i klassen läser och tycker att du har helt knäppa åsikter så vill jag bara att du ska veta att jag är på din sida. yesss det här blev ju seriöst och så men struntsamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *