4 helt ärliga saker om mig

Fyra ärliga saker om mig, om mitt liv!

  • Jag är mörkrädd, har inte alltid varit. Har faktist blivit det typ det senaste året. Inte som när man var pytteliten och trodde att det fanns ett monster under sängen, mer som att jag inte känner mig trygg. På morgonen är det i alla fall helt okej, upp tidigt och göra sig iordning, då är det bara mysigt!
  • Jag vill ha min egna stil men känner mig ibland ganska utanför p.g.a det och kan eller ja, känner att jag inte kan ha den fullt ut…
  • Jag tar åt mig saker och kan inte släppa det. Om någon säger något dumt kan jag inte släppa det och jag går runt och mår dåligt över det, jag hatar att jag är sån! Sen är det ju inte jättekul att vara sur på en person eller inte vara särskilt glad så  jo, jag ska sluta, lovar!
  • Jag är supernyfiken vilket oftast inte är till min fördel! Men, lyssna på denna, jag är asgrym (!?) på att hålla hemligheter om du frågar mig! (självgod och/men det beror nog på vem man frågar)

 

016

 

 

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *