Olika bloggar

När jag kollar runt på lite bloggar så där till vardags slår det mig ofta att många bloggare bloggar om hästar. Jaha! Jag är ingen häst människa som läser hästbloggar, jag är inte någon som rider och som är särskilt intresserad av detta med ridsport. Jag tror att vi alla någon gång klickat in till en blogg och insett att detta var en hästblogg. Varför är då så många bloggare hästbloggare? Marsvinsbloggare eller snigelbloggare, varför är det inte lika vanligt?

Modebloggar då, det är ju också jättevanligt. Jag tycker att dessa bloggar är roligare p.g.a att de har mer skillnader mellan sig. En hästbloggare bloggar om hästar och enligt mig är det nästan igen skillnad från häst till häst. Modebloggare har däremot alla sin egen stil och är därför mer varierande.

Sen har vi livsstilsbloggar som också de är vanliga. Dessa handlar helt enkelt om vardagslivet och om livet i allmänhet. Jag tycker att de är de roligaste att läsa. Där finns det saker jag förstår, åsikter om sånt jag kan och känner till och inte om hur man skor en häst på bästa sätt.

Pysselbloggar, fotobloggar, vintagebloggar, simbloggar, nyhetsbloggar och sportbloggar. Det finns sjukt många olika genrer inom bloggning och jag tog bara upp några jag stött på genom tiden.. Vissa mer seriösa än andra. Några roliga, några tråkiga.

Självklart är detta mina åsikter och ni kan ha helt andra. Jag tror att jag tycker på detta viset för att jag inte är så inkluderad i alla bitar. Häst t.ex, har aldrig tagit ridlektioner och vet därför inte så mycket. Mode måste man ju vara lite mer medveten om men min stil är ganska annorlunda än de flesta modebloggars stilar och är därför inte så beroende. Livet är alltid kul att läsa om, om hur andra gör för att klara av det. Åsikter som gör att jag tänker på ett annat sätt. Tankar som förändrar. Mina åsikter om detta är mina, inte dina. Kom ihåg det!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *