Varför bry sig?

Ni vet den där känslan av att komma tillbaka till något man lämnat, att minnas något man nästan glömt? Att bli kallad något så otrevligt och som sänker självförtroendet till  noll, av någon som är så irriterande, som bryr sig för mycket om andras liv, om andras misstag? Egentligen tycker jag bara det är så blää, varför bry sig liksom? Jag vet inte om ni varit med om det, att någon kommenterar dina misstag hela tiden och verkligen försöker anstränga sig för att trycka ner dig? Jag vet inte men jag har det och jag tror, många med mig har det! Så, varför är detta då något så normalt och accepterat? Jag kan ibland känna att människorna som ser, som är runt omkring inte gör något, lärare, kompisar och andra!

029

”Om du pratar bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än du, om du kommenterar mitt liv betyder det bara att mitt liv är mer intressant än ditt. Fortsätt du med att påpeka och reta dig på allt så lever jag mitt liv så länge…”

fler inlägg...

1 kommentar

  1. Fina Elina! Jag förstår inte heller varför mobbning ‘tillåts’ och att människor sätter på skygglappar när det sker mobbing öppet. Skolan borde ta ett större ansvar! Det blir hemläxa för lärarna. Det är väldigt jobbigt för den som blir utsatt, men jag kan ana att mobbaren inte mår särskilt bra heller. För bådas bästa borde det stoppas och avbrytas på en gång det upptäcks.

    Hang in there! Du är älskad för den du är! God bless.

    Stor kram! ♡
    Rebecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *