Allt är möjligt…

…men utan vilja är det svårt! Det räcker helt enkelt med talang för att komma långt. Du måste helt enkelt bestämma dig för att du vill det. Allt är möjligt, helt klart men man måste ju ha en tanke med det, vad vill jag liksom! Man kan inte bara säga att ”jomen, jag har talang så därför kommer jag klara det!”. Ja, visst! Jag säger inte att man inte behöver talang för det gör man, utan jag menar att man faktiskt måste vilja det också!

Jag spelar trumpet och har gjort det sen första klass. Min lärare säger att jag är bra och att jag borde utnyttja det, sure!  Men jag menar, jag tycker inte det är så kul att spela längre och har helt enkelt tappat suget lite. Jag tycker inte att det är lika kul och kommer ofta med undanflykter för att inte behöva öva när mamma eller pappa säger att jag ska. Jag har just nu stått på ett och samma ställe ett tag. Jag utvecklar inte mitt spelande men sjunker inte , men eftersom jag inte tycker det är så kul längre så går  det inte framåt, jag har helt enkelt igen vilja. Tanken slog mig faktiskt förut, jag kanske inte vill komma längre, jag kanske tycker att det är helt OK att vara kvar på denna nivån, denna level!

014

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *