Nyår, here we come…

Nu är man mitt uppe i förberedelserna inför nyår! Städa, duka, laga mat och göra sig fin är det som står på dagens lista. Självklart är det viktigaste att ha roligt och jag hoppas jag kommer känna att jag har just det, roligt! Som jag sa igår så är temat för årets nyårsafton kändisar och eftersom det i år är vår tur att hålla i det hela står vi även för varmrätten, pasta en salm. Det är afrikanska och betyder helt enkelt det vi ska bjuda på, pasta och lax på ett lite finare sätt! :)

Mamma ropar om hjälp med dukningen, dammsugaren går och jag försöker hänga med så gått det går med min vrickade vrist. Nyår står för dörren och röda mattan ska snart rullas ut, fotograferna väntar och vi skålar in det nya året! Så snart, snart ska jag få säga de där orden som är så härliga att säga när raketerna åker upp i luften och de kinesiska lyktorna flyger, brinnande iväg… Den dr känslan när det nya året firas in och klockvisaren glider över och det blir just, 2014. Vad konstigt det är att säga så, tvåtusenfjorton, tjugohundrafjorton, tjugo fjorton…

fler inlägg...

2 kommentarer

  1. Gott nytt år Elina!! Hoppas ni hade en rolig fest! Vore kul att få se en bild på hur du såg ut! Kram Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *