2013/2014

När jag tänker tillbaka på året, vad som har hänt, kompisar och familj, bloggningen och skolan, slås jag av blandade känslor. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig om året som gått varit ett bra år eller inte, har det det eller har det inte? För mig har året helt enkelt gått som en bergochdalbana, upp och ner, blandade känslor. Men istället för att fundera över det som varit är det nog dags att blicka framåt, vad kommer hända när klockan slår tolv och det nya året börjar? Vad vill jag med år 2014 och vad tänker jag göra för att göra mina drömmar till verklighet? Många tankar snurrar runt i mitt huvud just nu, vet inte alls och vet precis, förvirrad som bara den…

Så, vad vill jag då? Löften, har jag några sådana? Jomen sörrö du, det har jag faktiskt! Den som är en prio etta just nu är att hitta tid för bloggningen, känna att powern kommer fram och att inläggen inte bara blir små kortisar som ingen läser. Jag vill kunna känna just den feelingen, att någon faktiskt läser min blogg, att jag får respons på mina inlägg och att det finns kommentarer som trillar in titt som tätt. En annan sak jag verkligen vill är att kunna förstå människor på ett annat sätt. Veta hur människor mår och känner sig inuti och på sätt kunna hjälpa. Sen ska jag förståss försäka träffa en mängd gammla vänner som jag inte träffat på århundranden.

image

(+att jag ska hålla ordning på ma’ room!)

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *