träd träd träd, och det med basta

Trädens löv börjar byta färg. Björkarna på ängen utanför vårt hus har börjar gulna. När det blåser lossnar löven och faller mot marken. Om jag tar bussen hem, istället för att ta cykeln vill säga, står jag gärna där under ett tag, på vägen från hållplatsen. Löven liksom faller så fridfullt. Önskar jag kunde vara lite fridfull någongång. :))))))

Apropå träd, äppelträdet i vår trädgård har gått mitt i tu. En dag i förra veckan när jag kom hem från skolan låg bara halva trädet där, med sina äpplen och grenar, utsträckta över marken. En fallen ängel, fast i trädform… :)) Och jag som så gillade att sitta under det trädet om somrarna,,, :/ Aja, hälfen av trädet står ju kvar och vi har iallfall fett med äpplen nu eftersom vi inte kunde låta de sitta kvar på grenarna. Så om ni vill ha äpplen nu nu nu är det bara att komma förbi. Eller snälla kom förbi även om du inte vill ha äpplen nu nu nu, vi kommer föräta oss på äppelkräm annars. Och om man inte gillar äpplen har vi plommon, även de i överflöd! :) skryt,, nja mer ett rop på hjälp. Om någon har päron och vill tradea lite, jag är FETT på!

Förövrigt; vad tycker ni om mina editingskills?? Mycket bra-iga va,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ville verkligen inte att någon skulle se mina hemligheter när jag skrev dagbok i helgen, men samtidigt var jag övertgad om att jag definitivt skulle lägga ut just denna bild på intagram och det med bums och basta! (hur lyder det utrycket egentligen föresten,, det där NU vill jag göra det och det med basta, eller va? Vad ska det syfta på liksom, vad är ursprunget??) Hur som slängde jag in den en snabbis på snapchat för det var enklast och vips förblev alla hemligheter hemligheter, om så bilden fick lida något.. hm hm.

Hänkar ni på min pratighet? Jag får be om ursäkt annars, men jag har svårt att hitta ett mellanting mellan det pratiga och det överdrivet formella. Det borde jag öva på. Precis som att jag borde öva på mina marsher och orkesterstycken. Men gör jag det,???? ohhh nej.

JAAJAA, nu ska jag skriva talanalys.

Hörs.

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *