klappar sjutakt och trampar snabbt

Tjena hallå hej, jag tänker just på dig! Längesedan, men I’m back och äldre än någonsin… kanske är det bra, kanske är det dåligt, vem vet?

Jag cyklar omvägar till skolan. Tänker ”de bygger om så mycket i den här staden”. Om jag trampar snabbare? Jovars, att det tar 10 min längre till skolan än tidigare glömmer jag bort, jag räknar inte med det. Septemberkylan på morgonen ställer till det för mig på dagen. Vill ha vantar och långbyxor på morgonen, kjol eller klänning på dagen. Det förvirrar.

Övar trioltunga på väg till lektionen, klappar sjutakt till sting och letar mobilanteckningar för att minnas något annat. Vill göra stordåd :)) men orkar inget. Känner mig efter i allt jag läser. Vi har gått tre veckor. Önska mig lycka till.

nä nu måste jag sova. här har du ett tips

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *