från i tisdags tills idag

just nu.

artonde april: jag har börjat skriva mer. om så bara en två meningar jag tycker låter vackert eller något som påminner mig om situationen jag är i. som till exempel tidigare idag, när jag hade samhällskunskap.

lärarens röst försvinner i ett virrvarr av drömmar. nu hör jag bara viskningar.

jag var trött, och kunde inte riktigt hålla tankarna i styr. så förlåt mig kära lärare, du som lär mig allt jag vet, för ickevisande av intresse under dagens lektion. jag lovar att jag ska bättra mig.

och så kommer jag på att jag har prov om en vecka och panikar lite lagom. kul.

nittonde april: jag hoppas att det är fler som valt skrivande som individuellt val, för jag vill att kursen blir av. jag taggar, fetmycket faktiskt. ( obs, inte fett-, utan fetmycket ) taggar även det faktum att jag sökt till ett utskott, elevkårsgrej liksom. tror det utskottet passar mig, det hade varit kul, få göra saker liksom. ah, det taggar jag också. fetmycket. ( obs, remember? ) jag taggar två saker och det är ju bra.

är dock ej så taggad på allt annat just nu. eller jo, taggar träffa med gäris och reko häng med la familia! yes yes.

taggar inte orkester eller samhällskunskap. juste, prov om sex dagar.

tjugonde april: matte är inte min starka sida. jag tror ju i och för sig att jag skulle kunna vara allt annat en surkål på’t egentligen, men jag har har varken lust eller ork. jag menar, pappa säger att det handalr om att ränka, att om du räknar så lär du dig, men jag har inte ro till att göra det. jag gör helst massa annat. matte kommer i sista hand. det prioriteras ej.

men det måste jag ändra på. men nästa år, för just nu orkar jag inte.

okej, bestämmer mig nu att jag från och med dag ett i andra ring, ( ohh det säger ingen längre, det diskuterade vi för ett tag sedan, att ingen säger det längre, men minns inte vem eller när det diskades riktigt, nä, tillbaka elina, till det viktiga ) från och med dag ett i andra ring ska jag prioritera matte. jag ska räkna.

jag måste anmäla mig idag, eller fylla i en enkät om inte annat. samhällskunskapsprov om fem.

tjugoförste april: jag ska minsann vara med i tävling. bara för att liksom… ska reesörrrtscha ( research:a ) hela dan’, yes yes ! och juste, det är prov om fyra dar’.

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *