mumin i glasform

jag är inte en människa som samlar på särskilt mycket. skulle inte kalla mig samlare precis, samlar på goda minnen om jag ska försöka välja något dock. (smörigtttt haha),,,,, men, okej, jag har en hög med muminglas, sådana som man fått när man ätit på max ett par tillfällen. jag försöker pricka in detdär, så att jag äter där de gånger de delar ut dessa. jag gillar de fetttt mycket! ska få vara framtida dricksglas i första lägenheten är tanken, de ligger och väntar på mig i brudkistan min så länge, finns mycket fint där i faktiskt, kanske visar er någon gång.

men luta er nu tillbaka, skrolla neråt och förvånas över dessa vackra skapelser… föresten, har muminfenomenet blivit hypat nu? kostar inte muggarna typ över tusen spänn på tradera? vänta, ska kolla,,,, jopp, det stämmer i minsta detalj, kopparna säljs för 500 och uppåt, najjan, önskar jag hade samlat på koppar istället och blivit rik en dåg! :) nä, pengar är överskattat, även om det är en rätt nicé grej alltså… okej, nu ska jag sluta babbla, se så, njut nu! ;)

                         

jag tror det röda eller det lila är de nyaste tillskottet, mins dock inte, men favvisen är iallafall den röda eller den blå, för den har jag haft längst om inte minnet sviker mig!

                         

puss

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *