om en mysig kväll med tjejjorna, babbel och fantastiska vidunder

Hej käraste ni !  Igår, efter att jag varit ute med finaste paret på fototur blev det spontan biodejt och övernattning med brudarna ! Har saknat de så det kändes skönt med en så kallad; mys-och-snack-om-livet-kväll, det behövdes ! Tittade på filmen fantastiska vidunder också som, om jag förstod rätt, var en fristående ’bok’ av J.K Rowling som bygger på samma värd men i 1920-talets NewYork. Jag brukar ju faktiskt inte vara så för sådana där fantasy-grejor men jag blev faktiskt positivt överraskad , och jag som inte ens sätt på Harry Potter… ( skäms nästan över det, jag menar om den här var så bra som jag faktiskt tyckte att den var, kan ju bara den omtalade Harry Potter i både bok- och filmform vara något alldeles extra ) tack för en härlig kväll och natt tjejjor, jag tycker om er !

vi fascinerades över hur fina amandas nya glas från carolina gynning var 

                         

sjöng för fulla halsar i bussen på gamla musikklass-låtar och var sådär härligt nosttalgiska

                                                  

jag förvandlades till spårat smink då vi var alldeles för trötta för att ens försöka

tuff brud i lyxförpackning ♪ ♫ ♩ ♬

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *