Vad ska man säga

Hej!

Just nu är det så sjukt mycket, läxor hit prov dit. Idag hade jag två prov, imorgon två till plus att jag inte kommer hem på hela dagen imorgon. Trumpet och orkester… Kom just ner från en stunds pluggande. Eller ja, jag ljuger, ska jag vara ärlig har jag bara legat i sängen, tänt ett ljus och suttit och stirrat in i lågan istället för att plugga. ”Geografiprov is da next for mi!”

 

017

 

Jag förstår ärligt talat inte hur mina lärare tänker. ”Jamen du ska bara kunna allt det där om klimat och sen ska du kunna resonera och sen ska du kunna förklara och sen ska….” Ärligt! Jag fattar inte hur de tänker!  Vi har ju inte ens gått igenom någon bra ”studietekniksstrategi sak”. Jamen det kan du Elina NEJ! (förlåt men jag gillar inte mina lärare just nu, varförliksom sista veckan innan betygen och alllt?) Kram och trevlig pluggtimma!

Todelu!

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *