Att skriva med musik i lurarna – då blir det lite konstigt då och då, minsann

J A G    V E T   I N T E ,   F Ö R V I R R A D ! ?

te, moln och suckar. hon log, men hon var inte glad. hennes hjärta gjorde ont. det var i sorg, som om en dolk nyss gjort hennes hjärta illa. det blödde, men hon log. såklart. hon kunde ju bara le. hon lämnar te, moln och suckar. skiter i allt.

tumblr_lights__by_stairwaytocalifornia-d362b34

jag hatar dig. jag hatar dig. jag hatar dig.

hon staplar in i rummet, slänger sig i sängen. utmattad. hennes huvud värker, små bultande slag i tinningen som om vart annat blir stora, starka, hårda. hårda var det ja, hårda slag. hon drar upp täcket över huvudet och kryper ihop som en boll under det svala fluffiga. orka, k bry tänker hon. funderade. onda tankar också. som de om kriget mellan hon och han, de som kommer som hårda slag i magen. eller som de om ideal, farliga ord och människor. de gör ont. allt gör ont just nu. det blöder.

006

det bultande har blivit ett ständigt tjut och det svala fluffiga har blivit varmt och platt.

svårt att andas. ont igen.                                                                                                                                                                                                               hur länge har hon legat här?                                                                                                                                                                                                   vet ej, vet aldrig. orka, k bry. vill inte.

död. dödare. dödast.                                                                                                                                                                                                                     döden. ja, det kanske är bäst. kanske en lösning , definitivt en orsak.                                                                                                   glassplitter, krasch och kras. aj. det blöder.

kanske.


L Å T A R :

Silent Shouts – Adna

A Monster Like Me (Singback) – Mørland & Debrah Scarlett, Mørland, Debrah Scarlett

September Tears – Sophie Zelmani


Visst make:ar det no sense…? Jag fattar inte, och det behöver ni inte göra heller. Ordbajsade en tisdagskväll bara liksom. Doc tyckte jag om det, så det kanske hände fler gånger. :) kram

226693686031618010516

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *