Något som är pretty good about me är…

DSC_0027

…att jag kan prata med folk och samtidigt vara mig själv. Jag har faktiskt ganska enkelt för att prata, hehe, vare sig det är med en främling på stan eller för hela år 9 på avslutningsmiddag, vilket jag är kolossalt tacksam över! Tack farmor för de generna! :)

…att jag ofta försöker se det positiva i situationer.

…att jag har det ganska lätt för att lära mig, om jag tycker det jag lär mig är roligt. Haha, det syns så väl på mina betyg dock och det är väl både en fördel och en nackdel egentligen, men jag uppskattar’t!

…att jag lätt kan läsa av situationer. Att jag kan förstå de sociala signalerna liksom. Veta om någon är på humör eller ej, om det är något som ska pratas om eller liknande, det är jag ganska bra på!


EGOBOOSTAR lite här, det är viktigt ibland faktiskt ju! :) Svårt var det dock, men ah, suttit en hel halv dag  (?) och försökt skriva ihop något, jaja. Tycker att ni ska göra likadant, skriv i kommentarerna eller så, haha!  

Har för övrigt uppdaterat ”om mig” och ”kontakt” sidorna, och kolla gärna in denna igen!

Nu taggar jag fotboll, kram! 

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *