Vi säger tack och adjö till grundskolan och drar vidare, friare och klokare än någonsin innan

DSC_0130DSC_0132DSC_0177 DSC_0209 DSC_0218 DSC_0236 DSC_0253

Jag kan inte fatta, inte alls faktiskt. Ord kan inte förklara hur mycket ni betyder och har betytt för mig under de senaste sex åren.

U T D R A G   U R   A V S L U T N I N G S T A L E T   F R Å N   M I G   T I L L   E R:

9M2: Jag kan knappt förstå att när vi lämnar skolan (om en vecka) så lämnar vi den för alltid. Eller ja, för alltid är ju kanske att ta i då en hel hög av oss stannar kvar här och går ytterligare några år men ni förstår vad jag menar. Ni är som en andra familj och en så otrolig trygghet. Ni har fått mig att känna mig sedd och jag är så otroligt tacksam för det.

Love sa till mig häromdagen att det är sjukt att en kan bli hopsatt med personer en inte känner och att när en precis lärt känna dem riktigt på djupet ska splittras. Vi kommer lämna men också hitta nya plattformar att utvecklas och leva livet på. Jag önskar er all lycka till i livet och jag hoppas att vi om 20 år kan titta tillbaka på det här och le lika mycket som vi gör nu. Jag vet att jag alltid kommer minnas mina år i grundskolan tillsammans med er som något alldeles speciellt. Jag tror inte jag är ensam om att tycka såhär, vår klass äger och jag är så otroligt stolt över oss alla och det vi åstadkommit. Vi har sett varandra utvecklas både utvändigt och invändigt och vi har alla fått ett starkare band mellan oss en vad vi trodde var möjligt. Trots våra olikheter har vi lär oss att respektera varandra och uppskatta våra skillnader. Vi har lärt oss att bråk aka discobråket kan föra en mer samman, att en ganska så oviktig film från 6:an kan bli till ett internskämt som ingen riktigt förstår och att en grupp människor kan läsa av varandra så bra.


ÄLSKADE KLASS, ÄLSKADE KLASS, puss på er.

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *