Den åttonde maj

Hej hörrni! Långhelgen är slut och jag är redan trött av endast tanken på att det är skola i morgon. Har som vanligt förträngt det där med att skola existerar och framför allt att jag har tyskaglosor tills i morgon. Hade ärligt talat helt glömt bort det tills det att en kamrat (wait, jag skrev serriöst kamrat…!? Det lät så bra  huvudet men nu när jag ser det ser det väl kanske sådär ut…). I alla fall, när *kompis/vän/polare/klass’kamrat’* frågade om jag hade böckerna hemma och kunde skicka bild på skiten kom jag på det hela. (synonymer ‘punkt’ se är en lifesajjjver ibland, till och med för fåniga småsaker.) :)

DSC_0702

observera att jag lagt upp denna bild typ så många gånger så  bilden får härmed heta: lägger upp när inget annat är relevant eller ens vettigt. ah. ens är ett ganska oviktigt ord föresten. okej, k bry.

Men ah, vet ni förresten vad jag har lyckats med??? Gissa tre gånger…! JAG HAR STÄDAT RUMMET ORDENTLIGT OCH INTE FUSKAT, till och med mamma tycker att det var en riktig höjdar-städning. Jag dammade, bytte lakan, dammsög, plockade, fixade, rensade,,, det tog typ inte ens någon tid ju, gahh, fett med bra jag är. *stolt, host* Okej, lugna dig Elina,,. K bry, igen.

”dagens låt,,,,” *dubbelhakesmiley*

Lista på saker i veckan: (Obs, den är aldrig för att det är intressant för er att läsa utan för att jag slår två flugor i en smäll. Alltså, blogginlägg och rabblar-upp-allt-jag-har-i-veckan-så-att-jag-inte-glömmer-något-lista. Coolt och megabra bra!)

-tyska…

-eso-möte x2

-hålla ordningen på rummet åt minstone en dag

-redovisning i teknik

-laga mat

-nationella i matte (…!?)

-hitta klänning

-ladda telefonen (aka inte slarva bort laddare i skolan…)

Ah, okej, då vet ni vad som händer också ju. Det ända braiga med detta upplägg är ju att ni kan påminna mig ju. Eller asså, se till att jag inte sitter vid netflix hela dagarna. Mja, det var allt. nu ska jag borsta håret för det är tovigt. puss.

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *