Vad hände för prick tre år sen?

elina

10 maj 2013

Jag minns att livet var ganska härligt då. Inga  så kallade *stora* bekymmer i alla fall helt enkelt. Dock hade jag redan då utvecklat en ickeexisterande förkärlek för städning av mitt rum och var mitt uppe i att reda ut bråk. Ville hela tiden att alla skulle tycka om varandra och inte bråka, fick skuldkänslor när någon blev ledsen även om det inte nödvändigtvis var p.g.a mig men det gjorde att jag la mig i mycket som inte hade med mig att göra riktigt. Det har jag lärt mig av och försöker att göra mindre av. Annars var livet på topp och jag gillade det mesta och jada jada. Just den 10 maj var en helgdag och jag hände med *citat:* bästa vännen ever,,,, och det stämmer fortfarande. Vi skrev låtar och hade oss, yas!

Okej, nu ska jag kolla Eurovision, YEY! kram 

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *