Namnam-saker

Hej på er! Det är ju lördag idag så detta passar bra bra. Jag såg att Elin för några veckor sedan la upp ett inlägg som Amanda också hade gjort då hon gav en liten kik i hennes godispåse. Mm, hon hade faktiskt i sin tur (länkningarna är inte få i detta inlägg inte, nix.) inspirerats av ett inlägg Flora la upp någon gång förra året.. Men i alla fall, till den extremt mycket viktiga saken som efter detta babbel kommer… ↓↓↓

Så, nu ska vi snacka viktigheter och godis, eller snarare; viktigheter i form av godis, enjoy! <3  (Okej, flum.)

Ja, jo, choklad är ju vad det är, mhm, men lite annat finns det ju också; såklart. Jag gillar napparna sedan ganska nyligen (speciellt den största faktiskt, ny ny favorit.) men center har jag ju älskat sedan alltid! Jag är ju egentligen ingen som köper godis i lösvikt men ja, när jag väl gör det, är detta cirkus allt jag köper, mer eller mindre bara. Jupp! (juste, jupp är gott jue, ah!) (K)

DSC_0015DSC_0016        DSC_0011

Namnam och puss! kram

226693686031618010516

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *