FBI:agent och bara allmänt glad

IMG_4324

IMG_4328  Åh, jag kände som en FBI:agent i detta. Peter Burk (från White Collar) har fått company så att säga! Haha! Nae vars*ch*, men hur mår folket framför beroendet så kallat skärmar just för tillfället då?? Jag har kalla fötter men då min mens är över är jag rätt hajjp på livet. Visst, det beror säker också på faktumet att det har varit hur fint väder som helst de senaste dagarna och att jag fått massa flashbacks till 2014 då jag var så himla kär i livet, men ah. Med andra ord har jag det bra som sagt! Livsnjutare på hög nivå är vad jag är ju, så det är mest som det brukar nu ju. Och det är långhelg, juste, så det är väl så klart också en anledning till att jag är så gla’. Mhm. Okej, nu ska jag sova,,, Pff, vad tror jag egentligen, kommer inte sova förens klockan är efter midnatt, nej nej, inte innan det, Huppm.. (Okej, mina skrivna ljudeffekter blir inte så bra som jag tänker mig att de blir.. Jajajaj, så får det vara, flum som alltid och godnatt ändå, puss. ( bloggundersökningen )

IMG_4325
226693686031618010516

fler inlägg...

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *