Eurovision 2016

Favoriterna från the big 5 och deltävling ett just för tillfällethänder ju rätt enkelt att jag ändrar mig så att säga jue..

Åh, vad denna är fin! En stor favorit för min del inför Eurovision nu i maj. Gillar henne som artist och hennes utryck, dock tycker jag att den gör sig bättre på just italienska än engelska och hoppas på att de skippar det, Tycker för övrigt att det finns så många bra låtar. Dels för att jag inte är så kräsen gällande musik och kan se allt från lite smått charmigt till hardcore som riktigt bra bra.

Annars är denna ganska frän också, eller denna ↓ , som till och med fått sig en egen plats på min spotifylista förstår ni, heder, heder på denna alltså. Lite bondtema på den och så, ah.

Och så finns det flera som är riktigt dans-vänliga och härliga också,favoriten är denna med fint budskap också. Och här är Rysslands låt som både är bra och spännande gällande framträdande och så. Jag vet dock inte om jag gillar den egentligen, hmm, vet ej…

Denna för sådana som vill fangirla eller bara gillar brittiska pojkar, lol, haha, eller denna med lite vissling och härlig feeling!  Kanske Kroatiens bidrag eller Maltas ”Walk on Water”, härliga saker det med!

Denna är svenskskriven och superbra, hon är btw 30-år, fun fact bara!

Okej, som ni ser har jag många favvisar, eller i alla fall låtar som jag tycker är bra, som jag ju sa, haha!Dessutom är detta nästan bara från den första deltävlingen och the big 5… hehe! Det kommer mer, looooovar för jag gillar musik ganska så mycket faktiskt, ja, okej, kram! Kolla in alla bidrag i första tävlingen här och sen är jag nyfken på vilken ni tycker är bäst från den semifinalen, yey! Kolla svt:s snckis angående det hela gör ni här och här! puss

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *