Vet ej

Det är så himla fånigt och jag vet att man inte ska ta åt sig men baktalande och skitsnack är något av det värsta jag vet. Speciellt om det talas i sammanhang där man inte känner sig trygg, uch och fy och blä. Punkt.

Hej på er föresten! Hur må’s de? Från min sida är det stressigt men så får det vara. I morgon vankas långdag med eso-utbildning, trumpet och träning inför kartprov, yey! Är för trött för livet och orkar inte med skolan, har huvudvärk och är nedstämd till på köpet, suck suck, men det är bara att ta tag i sig själv och komma upp på fötter. Hmm, jag kollar klänningar till försommarsång aka konsert så det är lite spännande. Nej, svårt mest menade jag, okej, lol. Kram

(bloggundersökningen)

DSC_0019

nu ska jag dricka te och kolla #hashtag , puss.

226693686031618010516

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *