Fotoäventyr bland industierna

Hej på er! Ja, jag vet att klockan är närmare elva men ändå!

Idag vaknade jag till fågelkvitter och sol utanför fönstret, svalt rum och ett sms från Linn som frågade hur det blev med idéen om att fota en aning idag då hon bl.a behövde bilder till en header. Jag tyckte det var kul, laddade kameran och bad min snälla mor om skjuts ner till stan. Inte visste jag då att jag skulle landa hemma på soffan 6 timmar senare, trött och med närmare 1000 bilder på minneskortet. Paulina anlände ca. en stund senare, efter hennes ballett, och vi åt på subway innan mer fotande. Både förbi stationen, industriområde och åter industriområde hann vi innan vi slog oss ner på espresso house. Mycket gående och bara en busstur, mycket imponerande. Skulle ju vara regn också men solen sken i mellan åt, molnigt var det, kallt också dock. Ett pytte-snöfall hanns också med medan vi inväntade Paulina men det stack sedan, hade säker bråttom. Tyckte väl att Stockholm behövde lite kan jag tänka mig, haha! (Nej, nu spårar det!)

Okej, men här har ni några smakprov, mer kommer så snart som möjligt. Har dock tekniska problem igen, eller har jag sagt det ens? Måste köpa en extern hårddisk då hela datorn är fullproppad och jag anser att det är enklast att hålla reda på bilder på så vis. Så om du har pengar så kanske du kan köpa en hårddisk åt mig? Ja, så snällt! Skicka ett mess bara, ja, bra! Nej, skämt å sido, men det ska i alla fall fixas innan mycket mer kan göras… Får se hur det blir med det hela, extremt knöligt är det dock nu med att ladda upp bilder i alla fall,,, jaja.

IMG_3155

IMG_3157

IMG_3156

btw, jag suger på att redigera så döm ej, haha! någon som är bra på det och som skulle vilja lära mig för övrigt? skriv en kommentar i så fall, haha! :))

Yey, det var en kul dag idag i alla fall! Dock kan jag känna nu i kroppen att det tog på mig, med tanke på att jag varit sjuk också, men myshar det varit, tack tack Linn och Paulinis! Puss

(svara på denna aka bloggundersökning också härliga människor!)

det var extrapris på bra låtar idag på ICA idag, så jag köpte en till er med, här, varsågod, lyssna, den är bra och specifikt utvald till er från ett proffs som jag på musik, ja! (aka nej, men ah, haha!)

/Elina

fler inlägg...

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *