Orientering och sushi

Hej på er!

Jag är så trött… Sa ju igår att vi skulle ha orientering idag och ja, det hade vi. Jag är ingen höjdare på att  springa och fick även, som vanligt, ont i höfterna, fråga mig inte varför för det har jag inget svar på. Hur som helst är jag är ändå ganska nöjd! Det var mysigt i skogen också, soligt, varm och med fågelkvitter! :)

IMG_3733

ville ha en bild men tog ingen idag, rullarna och laxbitarna är mina favoriter, nam nam

Efter det drog i alla fall jag och Paulina till stan igen för att hämta cykel och moped vid skolan. Meeen, vi kom inte så långt utan hamnade på restaurang och med sushi-tallrik framför näsan istället, haha! Jag var ju så sugen på det så det passa perfekt!

Btw, kolla in denna blogg, speciellt hennes ”hemma inspirations”-inlägg!

Nu väntar film, plugg och orkester, ni får ha det! puss

/Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *