En smygtitt från idag

DSC_0452

Hej på er igen! Vet ni, efter att CC var slut cyklade jag i räserfart hem till syster yster. Efter lite snack och en aning övertalande följde hon med ut. Vi orkade dock inte cykla dit jag hade tänkt att fota från början med den delen av skogen där vi bor gick lika bra,, eller ja, nästan iallafall. Hann däremot inte hem innan solen gick ner så bilderna blev inte så varma som jag hade tänkt mig. Däremot blev det väldigt fina ändå. Speciellt när syster yster är så fin som hon är! :) Dock måste jag sätta mig och redigera bilderna lite mer innan det kan läggas upp så här är bara en sneak peek.

DSC_0519

en elina i sin vanliga skrud, flummig och med cykeln på sned för tillfället.

Nu ska jag förbereda inför i morgon, äta och sova. kramis!

/Elina

fler inlägg...

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *