Typ så för tillfället

Hejsan! Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, förstår ni, jag sökte in till estet. Sjöng och spelade för allt jag var värd. Det var läskigt, nervöst och supernajjs. Nu är jag typ ganska så jättepeppad på detta och hoppas ju så klart på det bästa. En aning jobbit att behöva vänta superlänge innan jag vet om jag verkligen kommer in men det ska nog gå ändå. Annars får jag satsa på något sam-media program. Jaja. Annars har problem med datorn gjort det en aning svårt att ladda över bilder så vi får se hur det går, Mem ja.

Under lovet var jag föresten ute och fotade ett fint par,,, aka my besstte väään Malvina och her pojke ErikBilder kommer upp i morgon för då firar de 2 år tillsammans, yas!

DSC_0702

Okej, nu ska jag plugga religion. puss.

/Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *