Tre från Januari

DSC_0359

Snö var det gott om ett tag och det gillade jag massvis! Mysigt när det faller lätt från himlen och lägger sig som ett täcke över marken. Knastret när man går, den friska luften och allt vitt, vitt så långt ögat nådde var det faktiskt ett tag.

DSC_0591

Hängde med goa’ vänner, där ibland denna brud. Spenderade ett härligt dygn med skratt mys och annat påhitt. Härligt och det förgyllde verkligen tillvaron i mörkret. Mys är btw ett ord jag använder ganska ofta, men det är för att jag ofta ser saker så, som mysiga, hittar inget bättre ord att beskriva det på, känslan liksom. Ah, ville bara förklara en aning!

DSC_0672

Hängde på även på tak och kände mig som Karlsson på taket för en stund. Tyckte bakgrunden var så vacker med snön på hustaken och färgerna. Se hela inlägget här, med Ellen!

/Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *