Tjugosjunde dagen i Januari

Så surt..! Hade precis avslutat de sista meningarna på grovskrivningen och börjat rätta till lite fel på min krönika jag skriver i svenskan då lektionen slutade. Jag drog vant med fingrarna över mus-plattan och tryckte minst fem gånger på spara-knappen, precis som jag brukar för att vara 100% på att den sparas, innan jag stängde ner dokumentet. Inser då att jag måste skicka hem det till min egen dator och blir en aning stressad då mina klasskamrater börjat resa sig och sprida sig i korridoren utanför. Klickar upp mailen och ska som vanligt bifoga filen då det jobbiga inträffar. Jag inser att jag inte sparade ner den på datorn utan att den försvann någon annan stans, var vet jag dock inte… Så frustrerad, jag var ju typ klar med den och så är jag slarvig och ja, inte glad, inte glad. Måste kolla det där i morgon igen och se om jag kanske sparat den i någon mapp eller annat på datorn. Jag hade ju dock öppnat upp den från mailen så den låg ju inte på datorn sedan innan… Ajaa, det är väl bara för mig att skriva om den istället. Jag får lära mig av mina misstag,,, Jag = slarvmaja.

Åt för övrigt sushi idag, vilket var gott. Det var lite annorlunda men jag gillar det. Var typ första gången jag äter det på riktigt då jag tidigare bara smakat. Mys med goa’ classmates och rolig stund med prat.

Loves bild! Var tvungen att låna, mitt är det uppe i högra hörnet. Endast lax... Hehe! :)

Annars var det besök i simhallen som gällde idag. Ingen är ju särskilt bekväm med det där egentligen, vilket är mycket förstående i och med att vi lever i det samhälle vi lever i, men jag tyckte det gick helt okej. Jag är ganska så tacksam över att jag går på en skola där vi verkligen accepterar varandra för hur vi är och ser ut vilket jag tror fler kan hålla med mig om, det är väl det positiva i det negativa om jag får säga så.

Upplägget för det hela var simtest där vi skulle hämta en docka från botten, livrädda en kompis med boj och simma x antal meter med boj och friend. Tycker dock inte att det är okej av lärarna att säga att man måste hämta dockan och att man ändå ska försöka om man vet att man får panik av att vara under vatten eller så, dockan är ju även tung vilket gör det ännu mer skräckfyllt och läskigt. Det kändes väl lite sådär liksom, om man nu inte klarar av att vara under vatten. Det kändes även ganska respektlöst av lärare att sätta en sådan stor press på elever som ändå tycket att det är svårt och kanske får just panik av att vara i vatten eller liknande. Vet flera som tyckte det var jobbigt och jag blev så himla sur på läraren när hen inte hade tid att lyssna på vad man hade att säga. Hen hade ju mycket att göra men gällande sådant skulle det vara viktigt att få förklara. Flum men ja, så tycker jag.

Sen har jag prov i morgon, biologi aka genetik just nu. Intressant och hoppas på att det sitter. Är ju dock så surt om man pluggat riktigt mycket och att det sedan kommer någon typ megarandom/något annat’ som man inte har övat på men vi får hoppas att det inte är fallet. Har Eso-stuff med som jag ska på, kul. Är dock inte så peppad på i morgon, är trött liksom. Jaja, nu ska jag plugga det sista och sova snart så att jag är pigg tills imorgon. Fast vänta, klockan är bara 20 minuter över sju, ni fattar inte hur glad jag blev när jg glutta upp i ena hörnet av datorn. Ren lycka när man har tid,, okej, weird babbel, vi hörs senare, konstigt avslut, okej, en aning flum är bara mitt förnamn,,, aka Elina, okej, sluta nu,,, hej då! Kram

DSC_0698

Btw, vad anser ni om detta med simhalls-besök och så? Svårt,kul? Berätta gärna? :) Kramis igen!

/Elina

fler inlägg...

1 kommentar

  1. Åh, sushi är ju så gott! Håller med i det du säger om simhallsbesök. Jobbigt! Lycka till med prover imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *