Vart jag vill komma med min blogg

Vart vill jag komma med min blogg? Vill jag ha 4 läsare per dag, en kommentar i månaden, vill jag det?

Jag vet att det är jättesvårt att bli lika stor som t.ex Nellie eller Clara. De har kämpat länge och håller igång hela tiden. Mitt mål är inte att ha lika många läsare som de, mitt mål är något som jag själv trodde var mycket enkelt att uppnå. Jag trodde att ”ja,men man bloggar lite per dag. Får tusen läsare och sen är man känd!” På alla sätt är det supersvårt. Att få tusen läsare är kanske jättemycket för vissa men superlite för andra. För mig är det mycket! Sen måste man kämpa, prioritera och hitta tid för bloggningen. Speciellt när skolan finns och det börjar närma sig jul och terminsslut, då kan det tjocka ihop på riktigt. Sen krävs det ju mycket tills man kan bli känd på sin blogg. Och jag tror inte att det är så enkelt att bli känd på sin blogg heller.

Så varför bloggar jag? För att jag tycker det är kul såklart! Vart vill jag komma med bloggen då? Långt, men det räcker med att jag får respons tillbaka, att jag förstår att ”jamen, folk läser faktiskt min blogg! Det gör de!”

image

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *