Det var jul i stugan

Hej och god jul (i efterskott?)!

DSC_0047

Min jul har varit mer än bra. Är så tacksam över att jag får fira Jesu födelse och allt vad jul innebär tillsammans med en hel del släck! Vet att det kanske låter lite cheesy och aningen basic, att säga att man är tacksam över att man har en familj och släkt att ha en gemenskap med men seriöst, jag är verkligen så otroligt tacksam och glad och uppskattande över det hela. Ja, för jag menar, även om jag kanske inte ser det hela tiden så är det ju så himla härligt att få vara en del av något istället för att vara ensam. Det finns så många ensamma personer i världen som inte har någon att fira jul med eller människor som inte har råd att fira jul med massa julklappar, julmat och allt sånt som man kanske relaterar med mest till julen. I respekt för detta väljer jag att skippa hela julklappssnacket i år, det är onödigt att visa. Anser att det är något som jag kan uppskatta utan att behöva lägga upp på sociala medier etc. Tycker ni borde göra detsamma faktiskt!

Här kommer i alla fall en drös kort som knäpptes under den 24 och 25… Enjoy och kramis!

DSC_1010

Jag, halvt ovetandes om att en blixt är på väg.

DSC_1045 DSC_1035

Meine Brüder.

DSC_1067

DSC_1060 DSC_1100
DSC_1086

DSC_1116

Och så lite promenix med paus vid havet.

DSC_0020 
Och sist men inte minnst en bulle som mellankusinen spetsat på egen-täljd pinne och grillar den över elden.


Ja,,, okej, kram, hej då. Är trött, flum, puss puss.

/Elina

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *