Gymnasiet, läxor och annan update

Hejhej!

Jag har inte bloggat, har haft mycket att göra… Egentligen inte men hårdisken är full och jag har inte kunnat fota. Nu sitter jag i alla fall hemma igen efter en hektisk dag igår med gymnasiemässa och en flyttdag idag. (Har hjälpt pappas bror att flytta.) Gymnasiemässan fick mig att tänka till en aning, jag menar, vad ska jag liksom gå?? Kom fram till någorlunda svar på den frågan; Samhälle inriktning beteende, någon media med foto, film och liknande eller estet inriktning musik. Men det kan ju hända att jag tillslut väljer något helt annat men det ser i alla fall ut såhär i nuläget. Ah, det där är så svårt liksom! Vad går du, vad rekommenderar du och vad tyckte du om det? Skriv en kommentar till en lite sådär halvt stressad 15-årig som försöker lista ut vilken väg hon ska ta i livet. Ohh, deep tho.

Nae, men annars har jag tyska-läxa i morgon med väderprognos och så, idrottsuppsats, muskelprov och ja, nationella-prov i svenska tror jag också minsann,, hehe! Men ha det gött, och kram! Det är btw bara 45 dagar kvar till jul! Okej, hej!

DSC_0435
Fina syster och fina Danmark

fler inlägg...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *